Mi a COMFOR?

Cseh-szlovák értékesítési lánc a Cseh Köztársaságban, 162 üzlettel. COMFOR = számítógépes, digitális és vetített technológia szakosított értékesítése, garantáltan színvonalon felüli szolgáltatások, kiemelkedően kedvező árak és minőségi áruk. A lánchoz nem csak saját üzletek tartoznak, hanem felhatalmazott COMFOR Partnerek is, akiket egy igényes, minősített mechanizmus nagyon pontosan és részletesen választ ki. Számuk nem lényeges, képzettségük és határozott szakmai hozzáállásuk elengedhetetlen. Közvetlenül a gyártók rendszeresen képezik őket.

A kínált COMFOR számítógépek és notebookok a legszigorúbb ISO 9001 szabvány szerint készülnek, minden COMFOR számítógép vagy NTB 6 igényes lépésteszten megy át a gyártás során. A hosszú távú meghibásodási arány 2% alatti.

Hiszünk abban, hogy még az újonnan kialakított szlovákiai COMFOR hálózat is hasznos lesz mindazok számára, akik minőségi és megfizethető termékeket keresnek minősített szakértékesítéssel.

Az Ön COMFOR értékesítési csapata

3x COMFOR számítógéphez
MINŐSÉG

A COMFOR számítógépek (notebookok) a legszigorúbb ISO 9001 szabvány szerint készülnek, a gyártás során minden számítógép (notebook) 6 igényes teszten esik át, amelyek külön-külön ellenőrzik az egyes alkatrészeket, valamint a teljes rendszert és szoftvert a megbízhatóság, a szükséges teljesítmény, ill. kompatibilitás. Ez garantálja minden COMFOR számítógép (notebook) magas megbízhatóságát és minőségét.

SZÜKSÉGES TELJESÍTMÉNY

A számítógépek tervezésénél minden vásárló valós igényeit és lehetőségeit követjük.

Ezért fejlesztünk olyan készleteket, amelyek adott áron maximális teljesítményt érnek el. A COMFOR számítógépek kölcsönösen harmonizált alkatrészekből készülnek az összes paraméter hatékony kihasználása érdekében.

Minden elkészített készletet órákig tartó fejlesztés és tesztelés előzött meg.

NAGYKERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS

A COMFOR számítógépeket mindig megvásárolhatja egy hivatalos viszonteladó professzionális tanácsával. A COMFOR partnereket igényes és minősített mechanizmus választja ki. Számuk nem fontos, fontos a képzettségük és a vevőkhöz való szakmai hozzáállásuk. Valamennyi COMFOR áruház kiképzett és felhatalmazott a professzionális és szervizelési beavatkozásokra az összes COMFOR számítógépen. Minden számítógép (notebook) központilag regisztrálva van, így könnyű kiválasztani a megfelelő alkatrészeket a jövőbeni bővítéshez. A segítséget bármely felhatalmazott COMFOR partner nyújtja.

Három lépés az Ön elégedettségéhez

Saját gyártósor

60 000 PC évente

Büszkék vagyunk a termelésünkre. Évente több mint 60.000 számítógépet gyártunk, melynek több mint 80%-a egyedi megrendelői igények szerint történik. Egy számítógép gyártása mindössze egy-három napot vesz igénybe, a gyártási kapacitás 350 számítógép 1 műszakonként.

A világmárkák minősége

A termelés kategorikus követelménye a minőség. Az alkatrészbázis kizárólag megbízható és elismert cégek termékeiből áll a világ minden tájáról. Minden számítógéphez tartozik egy kísérő dokumentum – egy gyártási rendelés, amely tartalmazza az alkatrészek pontos listáját, az ellenőrzést és a munkaműveleteket.

6 szinten tesztelünk

Minden számítógépet hat szinten tesztelnek a gyártás során. Az elsődleges tesztek ellenőrzik a számítógép működőképességét, majd egy beégési eljárás következik. A telepített illesztőprogramokat is teszteljük. A tartozékok, a dokumentáció elkészítése és a jótállási jegy kiállítása után végső átvizsgálás következik.

Az alap az emberekben van

Nagyon odafigyelünk a számítógépeinket gyártó emberekre. Ezeket az embereket rendszeresen képezik, és ismerkednek a szakterület legújabb ismereteivel. Anyagilag motiváltak munkájuk legmagasabb színvonalára. Munkájukkal elégedettek – az éves ingadozás mindössze néhány százalékot ér el.

Három lépés az Ön elégedettségéhez

1. TERMÉK: Egyedi számítógépeket készítünk Önnek

 • pontosan azt tudjuk gyártani és szállítani, amire szüksége van – egyetlen laptoptól a vállalati számítógépes hálózatig több tucat állomással és egyéb eszközzel
 • sokféle elem és kombináció közül választhat
 • minden Comfor számítógép eredeti – pontosan az Ön igényei szerint épült, tesztelt és konfigurált
 • minden kínált megoldás átment a kompatibilitási teszteken – stabilitásuk és működőképességük garantált
 • A számítógépfejlesztés a ČSN EN ISO 9001 szabvány szerint tanúsított
 • meghallgatjuk kívánságait – a megszokott kommunikációs csatornákon kívül ingyenes információs vonalat biztosítunk

2. MINŐSÉG: Maximális figyelmet fordítunk a számítógépek gyártására

 • a számítógépek kifinomult gyártási rendszeren mennek keresztül
 • csak neves gyártók márkás és bevált alkatrészeit használjuk
 • a számítógép minden részének működőképességét ellenőrzik és tesztelik – minden alkatrész, összeszerelt alkatrész és kész számítógép átmegy a teszten
 • A számítógép gyártása a ČSN EN ISO 9001 szerint tanúsított
 • gyorsan dolgozunk – raktári összeszerelés 24 órán belül, expressz PC 2 napon belül és PC nem raktári alkatrészekből 4-6 napon belül.

3. SZOLGÁLTATÁSOK: Felső szintű szolgáltatásokat nyújtunk

 • Szolgáltatásunk alapja a számítógépek legmagasabb színvonalú tervezése és gyártása
 • Szlovákia-szerte sűrű szervizhálózattal rendelkezünk
 • magas színvonalú garanciális és garancián túli szolgáltatást garantálunk – a szolgáltatást sok éves tapasztalattal rendelkező minősített partnerek végzik magas szakmai és technológiai színvonalon
 • Comfor Servis Partnert kínálunk Önnek – átfogó és költséghatékony szervizprogramot a Comfor számítógépekhez a telepítéstől a helyszíni szervizig
 • Telepítés az ügyfélnél:
  • vírusvédelem
  • Internet kapcsolat
  • felhasználói képzés
  • adatok biztonsági mentése és helyreállítása
  • HW frissítés
  • tisztítás és karbantartás
  • szállítás
  • a jótállási idő meghosszabbítása
  • garantált beavatkozások – a meghibásodott berendezés cseréje a megadott időn belül (24 vagy 12 óra)
  • befektetésvédelem – rendszeres megelőző ellenőrzések és ellenőrzések biztosítják számítástechnikája állandó működését

Az Ön igényeinek megoldása

Felelősség az ügyfél felé

Mgr. Jaromír Drozdek Gyártásvezető

„Gyártásunk maximálisan hatékony és egyben precíz. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy modern és megbízható termékeket kínáljunk megfizethető áron. Mi több, a panasz egy olyan szó, amelyet gyakorlatilag nem használunk.” Ing. David Kadera Műszaki igazgató

„Termékeink fejlesztése során elsősorban a maximális megbízhatóságra helyezzük a hangsúlyt. Ezt a vásárolt alkatrészek minőségével, alapos és igényes gyártás előtti előkészítéssel és természetesen a gyártáson belüli saját többszintű teszteléssel érjük el. Munkatársaink magas szintű képzettsége magától értetődő.”

Panaszok

A termelés értékelése néhány kulcsfontosságú szempont szerint történik: a termelési termelékenység, a gyártás által okozott és a vevőnél feltárt hibák száma (2003-ban 63 hiba, azaz 1,1 ezrelék) és a túltermelésű számítógépek száma szerint. határidő (2004 első 5 hónapjában 0,4%-kal lépték túl).

Egyre többet gyártunk, ISO 9001

ISO 9001

Az első cseh PC-gyártóként az AT Computers, a.s. 1994-ben megkaptuk az ISO 9003 szerinti minőségi tanúsítványt. 1997-ben megszereztük ennek a minősítésnek a legmagasabb szintjét – ISO 9001. 1998-ban ezt a tanúsítványt megerősítettük és minden évben megújítottuk. Hitvallásunk, hogy a legkiválóbb minőségű számítógépeket szállítsuk, amelyek összehasonlíthatók neves világmárkák termékeivel. Az AT Computers a számítógép-összeszerelés mellett szerződéses alapon ipari csúcsállomásokat is gyárt külföldi ügyfelek számára. Az AT Computers előnyére válik a hosszú távú tapasztalat, a régió oktatási/munkaerő-termelési aránya, jó logisztikai helyzete és előnyös földrajzi elhelyezkedése a lengyel és szlovák határ közelében.

Az elérhető legjobb technológiát használjuk

Együttműködünk a világ vezető gyártóival, amelyek között szerepel pl.:

 • Western Digital – A minőségi és bevált Western Digital merevlemezek garanciát jelentenek arra, hogy adatai mindig folyékony csapágyak és csendes működésűek lesznek.
 • SONY – A Sony számos területen a világ vezető vállalata. Mindig számíthat az optikai meghajtókra, monitorokra, digitális fényképezőgépekre és a márka egyéb termékeire.
 • Intel – A céggel kötött szoros szakmai együttműködés alapján mindig ennek a híres márkának a legújabb, nagy teljesítményű lapkakészleteit és processzorait kínáljuk.
 • Kingstom Technology – A memória, kártyák és tartozékok vezető gyártója gyakorlatilag nulla meghibásodás nélkül. Nagy hangsúlyt fektet a műszaki stabilitásra, a termékminőségre, a megbízhatóságra és a kompatibilitásra.
 • ASUS – A legnagyobb alaplapgyártó. 2003-ban a világon minden ötödik eladott számítógép tartalmazott ASUS alaplapot. Az MB mellett VGA kártyákat, optikai meghajtókat, laptopokat, PDA-kat, hálózati elemeket, szervereket stb.
 • Microsoft – Számítógépeinkben mindig ennek a gyártónak a korszerű és teljesen felszerelt operációs és irodai rendszereit kínáljuk. Kedvezményes áron és sok nyelvi változatban.
 • Logitech – A világ egyik legnagyobb mutatóeszköz- és multimédiás hardvergyártója – egerek, billentyűzetek, görgetőgolyók, gamepadok és még pl. kamerák és hangszórók.
 • Hyundai – Minőségi monitorok gyártója, kiváló műszaki paraméterekkel és kiváló kivitelezéssel, modern dizájnnal és egyszerű kezeléssel elérhető áron.

Az értékesítés növekedése

 • A Comfor márka stabilitását, minőségét és folyamatos fejlődését az eladott darabszámok összehasonlító táblázata is tükrözi.
 • Az éves átlagos növekedés 21%, ami a Comfor számítógépek növekvő népszerűségét jelzi.
 • Ez a tendencia mind a SOHO, mind a SMB ügyfelek esetében megfigyelhető.
 • A Comfor értékesítési hálózat minőségének emelkedése és a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal régóta elégedett törzsvásárlóink ​​egyre növekvő kereslete miatt a következő évekre is hozzávetőleg 20%-os éves növekedésre számítunk.

További információ: COMFOR