Az IT partner, s.r.o. cég 2004. november 4-én alakult. Létrehozását az alapítók részéről az informatikai szolgáltatások minőségi, átfogó jelentős hiánya okozta a régióban. Cégünk a COMFOR számítógépek, HP szerverek és perifériák ellátására fókuszál, míg az ügyfél számára legmegfelelőbb berendezések kiválasztásánál elsősorban a minőségre, a garanciális és a garancián túli szervizre van a hangsúly. Valamennyi számítógép, laptop és szerver fejlesztése és gyártása rendelkezik az ISO 9001 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer tanúsításával.

További tevékenység a strukturált kábelezés tervezése és kivitelezése. Az ügyfelekkel való egyeztetés során több tapasztalt technikus van, akik a gyakorlati tapasztalatok alapján megfelelően tudják tanácsolni, hogy az elköltött pénzt a lehető leghatékonyabban használják fel, és a hálózat üzemeltetése gazdaságos és kényelmes legyen.

Kis- és középvállalatok számára kínáljuk a Távkezelés szolgáltatást, amely megoldja a számítógépes hálózatok kezelését, beleértve a minden elterjedt platformon futó szervert is. A szolgáltatás nagy előnye az ügyfelek számára, hogy nem kell saját hálózati rendszergazdájuknak fizetniük, és nem kell feleslegesen pénzt költeniük a képzésére. Az átfogó jelentést saját humánerőforrásunkkal biztosítjuk, az egyeztetett feltételek szerint. Ezzel a szolgáltatással vagy azt a lehetőséget kínáljuk ügyfeleinknek, hogy csak az elvégzett cselekményekért, vagy havi átalányban fizessenek. A havi átalány előnye, hogy a cég előre tudja, milyen pénzügyi költségekkel kell számolnia a közeljövőben.