Money S3

Gazdasági rendszer az Ön cégének

Mi a Money S3 gazdasági rendszer

Minden szükséges modult felkínál – kettős könyvelés, egyszerű könyvelés, címjegyzék, számlázás, raktárak, rendelések, bérszámfejtés és egy sor egyéb kiegészítő, beleértve a homebanking szolgáltatást, a pénztárgépekre, online áruházakra vagy egyéb XML-alapú alkalmazásokat. Elsősorban az egyszerű és könnyű kezelhetőség jellemzi a Microsoft Windows környezetben.

Az Ön cége számára készült

A rendszert az ügyfelek legszélesebb köre használja. Ezek között találhat olyan cégeket, amelyek vétellel és eladással, gyártással vagy szolgáltatással foglalkoznak. Ügyfeleink között megtalálhatók nagykereskedők, mérnöki cégek, valamint kiskereskedők és vállalkozók. Kínálatunkban a Money S3 non-profit szervezetek és iskolák számára készült változatai is megtalálhatók. Mindez nagyon jó ár/teljesítmény arányban, biztonságos szervizhálózattal a Szlovák Köztársaság egész területén, valamint rendszeres jogszabályi és funkcionális frissítésekkel.

A rendszer előnyei

A Money S3 egyszerű és átlátható vezérlést kínál a közgazdászok, kereskedők és menedzserek számára. Bármely Money S3 funkciót egyetlen egérkattintással elérhet az áttekinthető „Aktív asztalon”. Egyszerű és hatékony munkát végezhet az adatokkal, azok keresésével, rendezésével, feldolgozásával vagy nyomtatásával.

Számos általános és szabványon felüli funkció áll a rendelkezésére, amelyek minden lépésben megkönnyítik vállalkozását. És mindez minimális képzési és telepítési követelmények mellett.

További információ a honlapon: www.money.sk

Érdekli a Money gazdasági rendszer?
Lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel: Gyuricsek Attila